vrijdag 10 april 2009

Zandkoekjes


Men neme:
200 gr bloem
100 gr witte basterdsuiker (bastards!)
150 gr koude boter
Cacaopoeder

Oven 175 graden. Bloem en suiker zeven boven een kom. Boter met twee messen erdoor snijden. Tot deeg kneden (lekker met je handen!). Deeg door twee delen. Door de ene helft kneed je cacaopoeder. Allebei de ballen deeg in clingfilm (huishoudfolie) 30 min. in de koelkast leggen. Allebei de deegballen platrollen. Op elkaar leggen en strak oprollen. In plakjes snijden. Op bakplaat met bakpapier leggen (niet te dicht bijelkaar!)
15-20 minuten in de oven.

4 opmerkingen:

Impa zei

Dit vind ik niet normaal!

Maz zei

@Impa: eeeh....wat niet?

Impa zei

Dat dat er zo uitziet! Dat kunnen echte mensen toch niet? Alleen kookboeken kunnen dat.

Maz zei

@Impa: geheimpje:ik ben een kookboek.sssst!