Men neme
voor het deeg:
125 gr bloem
50 gr boter in stukjes
0,4 dl water
voor de vulling:
1/4 aubergine in blokjes
olie
1/2 kleine rode ui
1 teen knoflook
1/3 courgette in blokjes
1 tomaat in blokjes
scheutje balsamicoazijn
geraste kaas
Maak van bloem en boter kruimelig deeg. Water erbij, deeg kneden. Neem klein springvormpje (16cm) en vet deze in. Rol het deeg en bekleed springvorm. 30 minuten in de koelkast.
Maak van bloem en boter kruimelig deeg. Water erbij, deeg kneden. Neem klein springvormpje (16cm) en vet deze in. Rol het deeg en bekleed springvorm. 30 minuten in de koelkast.
Oven 200 graden.
Prik met vork gaatjes in de bodem van het deeg en zet de springvorm 25 minuten in de oven todat het deeg gaar is. Afkoelen.
Ondertussen in koekepan aubergine bakken met beetje zout. Uitlekken op keukenpapier. Ui fruiten tot zacht. Courgette, knoflook, tomaat meebakken. Groente in een kom, balsamicoazijn erbij. Omscheppen en afkoelen.
Oven 180 graden.
Groentemengsel in deegbakje. Kaas erop. 15 minuten in de oven.
1 opmerking:
Maz eatz en Impa kwijlz
Een reactie posten