maandag 4 mei 2009
Pizza
Men neme:
Mix voor pizzabodem
Water
Olijfolie
Tomatensaus uit zo'n pakje
Knoflook
Oregano
Courgette
Ham
Champignons
Geraste kaas
Oven 200 graden.
Meng de mix, water en olie tot een soepel deeg. Plat uitduwen of rollen op een bakplaat, of zo'n siliconen bakmat van de Hema of bakpapier.
Verhit in een koekepan een beetje tomatensaus en roer daar knoflook, oregano en peper en zout door. Smeer de tomatensaus over de pizzabodem. Leg er stukjes ham, plakjes courgette en champignon op. Strooi geraste kaas erover. Ongeveer 30 minuten in de oven.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
Ik vind het ook wel lekker als er een beetje mais overheen gestrooid wordt...
@rudy: d'r kan van alles op. Ik moet altijd uitkijken dat ik er niet teveel op gooi.
Een reactie posten