1 pompoen
ui
knof
2 bouillonblokjes
water
room
koriander
Uitje knofje fruiten. Pompoen wassen en pitjes eruit. In stukjes (mag gewoon met schil) in de pan. Beetje bakken. Water en bouillonblokjes. Koken. Pureren. Op smaak brengen als het moet. Scheutje room, koriander knippen. MMMmmmmmmmm!!! Eindelijk weer soep!
Uitje knofje fruiten. Pompoen wassen en pitjes eruit. In stukjes (mag gewoon met schil) in de pan. Beetje bakken. Water en bouillonblokjes. Koken. Pureren. Op smaak brengen als het moet. Scheutje room, koriander knippen. MMMmmmmmmmm!!! Eindelijk weer soep!
3 opmerkingen:
Excellently pretty, babe.
En ponpoensoep is zoooooo comforting in eindeloos grijs weder als dit...
Door die van mij gaat ook nog een glas goede witte wijn en versgemalen zwarte peper en ik serveer met bladpeterselie en geroosterde pompoenpitten.
*kwijlt op toetsenbord*
@Impa: Hup! Nieuw toetsenbord!
Het allerfijnste is dat ik nog genoeg heb om er vandaag weer van te eten. Ik weet alleen niet of ik tot vanavond kan wachten. Ik had het bijna als ontbijt gegeten..
klinkt goed, mag ik de tabasco?
Een reactie posten